KRS digital markedsføring

Innholdsfortegnelse

LODDO helper deg med digital markedsføring i Kristiansand. Vi lager en strukturert og langsiktig plan for deg og din bedrift.

Krs Digital Markedsføring

I innlegget “Krs Digital Markedsføring” vil jeg ta for meg:

  • Digital Markedsføring
  • Hva vi tilbyr
  • Hvor viktig digital synlighet er i dag
  • Samarbeid

Kunder er den første og viktigste faktoren for at en bedrift skal vokse. Folk må i første omgang vite at bedriften din eksisterer, og få innsikt i hva dere tilbyr. LODDO har 3 års erfaring med å skaffe kunder til bedrifter og øke merkebevissthet gjennom digitale strategier. En “familie” av digitale markedsførere med dyp kunnskap innen webdesign, søkemotoroptimalisering, annonsering, innholdsproduksjon og sosiale medier. 

Vi gjør alt fra opplæring til digitale markedsførings oppdrag , til dine styring av sosiale plattformer. LODDO tar hånd om alt fra PPC kampanjer til e-post markedsføring, så du kan sitte lent tilbake og se magien skje. 

Vi setter oss ned med deg her i Kristiansand, Agder og ser over din nåværende digitale markedsførings situasjon. Først analyserer vi bedriftens situasjon og kommer opp med strategier for å nå potensielle kunder og konvertere dem. Bedrifter vi jobber med skal alltid få mer tilbake enn det de betaler for, vi gir deg med andre ord en bedre ROI (Return Of Investment)!

“Digital Markedsføring har hatt en enorm vekst de siste årene. Gjør du digitale tiltak for din bedrift i dag vil det gi store resultater senere. En god investering uten tvil.”

Krs Digital Markedsføring – Hva vi tilbyr

PPC

PPC (Paid Per Click) gir dine markedskampanjer en umiddelbar “boost”. Så det er klart, dette kan koste alt fra mye til lite, avhengig av konkurransen i nisjen din. Vi sørger for at pengene som blir brukt gir en god ROI, du får mer tilbake enn det du har brukt. Dette skaffer potensielle kunder, som vil skaffe flere kunder.”

Sosiale Medier – Markedsføring

Engasjering av dine følgere på sosiale medier er en stor del i dagens markedsføring. Vi bistår med styring av sosiale medieplattformer, opplæring og markedskampanjer. 

Webutvikling

LODDO Krs Digital Markedsføring sørger for innovative og brukervennlige løsninger for din bedrift. Webutvikling gjennom oss øker din digitale synlighet. Vi produserer moderne nettsider; om det er en standard nettside eller nettbutikk. At nettsiden din har et responsivt design er en viktig faktor når vi snakker webutvikling. Nettsiden skal kunne tilpasse seg alle skjermstørrelser og respondere likt uavhengig telefon eller pc når du får besøkende på nettsiden.

Krs-digital-markedsforing-1.jpg

Søkemotoroptimalisering

For at lokal SEO skal fungere trenger man ekspertise innen innholdsproduksjon og kunnskap om hvordan Søkemotorer opererer. Vi hjelper deg å skaffe kvalifisert trafikk fra områder som er relevant, som gjør det lett for kunder å finne dere.

Detaljert Markedsføring

Vi har etter lang erfaring lært hvor mye annonsering kan koste. Før vi gjennomfører digital markedsføring for din bedrift ser vi hvem deres potensielle kunder er. Vi finjusterer deres digitale kampanjer slik at de treffer kunder som er interessert i det dere tilbyr. Du får den beste plassering for en den rette prisen.

Innholdsproduksjon

LODDO sin erfarne innholdsprodusent Sandra J. skriver moderne og aktuelt innhold for nettsider, om det er ON-PAGE eller blogg. Engasjerende og høy kvalitet er i stort fokus når innholdet produseres.

Muligheter når du jobber med oss

Etter 3 års erfaring innen digital markedsføring og bedrifts oppbygning har vi hatt mer fokus på samarbeid med de vi jobber med. Vi ønsker å forme gode relasjoner som vi kan jobbe sammen med. 

Samarbeid

Vi ønsker ikke bare å kjøre dine digitale kampanjer, vi ønsker å høre dine ideer og starte et samarbeid om det passer seg.

Variert fokus

Vi tar tid til å forstå oss på deg og din bedrift. Vi møter opp på ditt kontor, setter oss ned og planlegger strategier etter ditt ønske. Vårt hovedfokus blir å bygge deg opp.

Dedikerte personer innen sosiale medier, annonsering og SEO

Vi er et team på 5 personer med ulik kompetanse. Vi finner den rette personen som vil følge opp deg og din bedrift, gi deg personlig oppdatering på veien, samtidig som at resten av oss fra Loddo hjelper til i prosessen.

Rapporter og 24/7 kontakt

Vi sender rapport etter ditt ønske. Normalt sender vi en rapport hver fredag; hva som har blitt gjort, resultater og hva som skal vi gjennomført videre. Du har tilgang på oss 24/7!

Stort potensiale

I innlegget “Krs Digital Markedsføring” la jeg frem hva vi kan tilby din bedrift her i Kristiansand.

Vi blir forbauset over hvor stort potensiale er når vi snakker digital synlighet. Restauranter, tannleger, underholdningsvirksomheter osv.. Listen er lang! Uavhengig av hva bedriften din driver med er det alltid mulighet for digital vekst!

Ønsker du å tilføre digital markedsføring i din markedsstrategi?

Relaterte artikler

Søkemotorer: Forklaring, definisjoner og optimalisering

Hvordan effektivisere markedsføringen med AI?

Ønsker du mer synlighet?

Vi er fast bestemt på å få din bedrift til å vokse. Ta kontakt i dag.