SØKEMOTOROPTIMALISERING

SEO

Hva

SEO øker organisk trafikk, og er gratis trafikk! Det handler om å overbevise søkemotorene om at din nettside er mer relevant enn dine konkurrenter.

Hvordan

Nøye gjennomført nettside kombinert med relevante nøkkelord, og interessant samt relevant innhold vil gi det beste resultatet for din bedrift.

Hvorfor

Søkemotorer som Google, Bing og Yahoo er noen av de viktigste kildene til trafikk for enhver nettside. Førsteplass i det organiske søket er svært verdifullt ettersom potensielle kunder ser deg først.

HVA ER SEO?

“Search Engine Optimization”, eller søkemotoroptimalisering på norsk, benytter metoder som fører til at en eller flere nettsider øker organisk synlighet på nett. Det handler om å overbevise søkemotorene om at din nettside er mer relevant enn dine konkurrenter.

SEO kan deles opp i to deler: On-page refererer til enhver optimalisering du kontrollerer og inkluderer på nettstedet ditt. Målet med optimaliseringer på siden er å gjøre nettstedet ditt mer brukbart og verdifullt for brukerne og søkemotorene. (Google, Yahoo, Bing osv.) Resultatet av dette er økt rangering, synlighet og organisk trafikk.

Off-page refererer til alt som er gjort utenfor nettstedet ditt med potensial til å påvirke rangering på søkemotorene. Optimalisering av nettstedet ditt Off-page betyr at du må forbedre måten både brukere og søkemotorer ser på nettstedet ditt når det gjelder troverdighet, autoritet, popularitet og relevans.

Søkemotorer som Google, Bing og Yahoo er noen av de viktigste kildene til trafikk for enhver nettside. Førsteplass i det organiske søket er svært verdifullt ettersom potensielle kunder ser deg først. Vi hjelper deg med relevant, salgsdrivende og kostnadsfri trafikk!

ANALYSE

Først analyserer vi strukturen og innholdet på nettstedet ditt (On-page). Deretter Off-page, her finner vi alle eksterne signaler og påvirkningsfaktorer som skjer på utsiden av nettsiden din, som er med på å heve nettstedets rangering. Off-page inkluderer lenker, sosiale medier strategi, osv. Et eksempel er hvis du skriver en flott artikkel og noen med stor innflytelse i din nisje deler det videre på Facebook eller Twitter. Det er viktig å forstå hvordan besøkende oppfatter og forholder seg til nettstedet ditt, både On/Off-page – og hva som må endres på for å optimalisere den. Med dette kan vi komme med konkrete strategier og tiltak vi ønsker å tilføye.

For oss er det viktig at du alltid er oppdatert, derfor sender vi månedlige eller ukentlig rapporter. Dette kan justeres etter ønske.

HVORFOR VELGE OSS?

Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at nettsiden er optimalisert og fremstår relevant til enhver tid. I tillegg bruker vi moderne strategier som er testet og fungerer i praksis. LODDO AS