WEBUTVIKLING

Hva

Et godt nettsted bør utmerke seg både i form og funksjon. Det skal ha et klart formål, være visuelt tiltalende og lett å navigere. Det skal fungere godt for et bredt spekter av besøkende, være teknisk stabilt og sikkert.

Hvordan

LODDO er opptatt av brukervennlige og innovative løsninger og jobber kreativt og systematisk for å møte bedriftens behov. Dette gjør at vi kan tilby tilpassede løsninger som kan forbedre nettsiden din og øke interesse.

Hvorfor

Vær sikker på at alle som besøker nettsiden din ser på deg som pålitelig, profesjonell og verdig til å gjøre forretninger med. Et sterkt nettsted generer mer trafikk, får lenker fra autoritative nettsteder og deles oftere.

VIKTIGHETEN AV ET SOLID DESIGN

Webdesign påvirker hvordan publikummet oppfatter merkevaren din. Inntrykket du gjør på dem får dem enten til å bli eller henvende seg til konkurrentene.

Enhver bedrift ønsker å skille seg ut på en god måte. Dette gjør deg unik i markedet og separerer deg fra konkurrentene. Er nettsiden gammel, utdatert og av lav kvalitet, vil konkurrentenes nettside rangere høyere på søkemotorene. Dette vil gi dem mer trafikk og flere potensielle kunder over tid. Les mer om viktigheten av SEO her.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk nettside som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert webutviklingsprosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske webdesignløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av webutviklingsprosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

EKSEMPLER PÅ CMS LODDO JOBBER MED