LODDO

Facebook

LinkedIn

Snapchat

Twitter

Youtube

SOSIALE MEDIER

LODDO hjelper deg med å utvide din bedrifts organiske rekkevidde, og øke merkebevissthet. Du trenger verken å forstå eller kunne sosiale medier for å bygge kundebase. Vi tilbyr både konsultasjon, planlegging og oppfølging på flere sosiale plattformer. Det er viktig å være tilstede!

HVORFOR SOSIALE MEDIER?

Det er flere grunner til hvorfor du burde implementere sosiale medier i din markedsføringsstrategi. Du vil få innblikk i kundebasen din, bygge troverdighet og lojalitet, øke organisk trafikk, få overblikk over konkurrenter og har mulighet til å fokusere på målrettet annonsering. Det er fritt for å være kreativ og finne sin egen stemme på sosiale plattformer. Med andre ord er sosiale medier virkelig noe å satse på dersom det er ønskelig med bedre kunderelasjon.

sosiale medier loddo

ANNONSERING OG ØKT ORGANSIK TRAFIKK

På flere sosiale plattformer er det mulighet for både betalt og gratis deling av nyheter, produkt- og tjenesteinformasjon og bedriftsoppdateringer.
Du kan betale en liten sum for annonsering på for eksempel Instagram, eller markedsføre gratis ved bruk av verktøy som ligger tilgjengelig på plattformen. Dette hjelper vi deg med!

LAG EN STRATEGI

Vi inkluderer sosiale medier i din pakke hvis dette er ønskelig, og vi planlegger en markedsføringsstrategi som vil øke organisk synlighet.

TILBUD

Produksjon av bedriftsprofil, biografi, tekst, video og bilde. Vi ønsker å synlighetsgjøre deg og din bedrift. 
Det er viktig å være aktiv og skape relasjoner med kundene dine. Vær der dine kunder er!

LODDO - Loddo Digital Markedsføring

VELG DIN PLATTFORM

Eller flere! Vi har ansatte som spesialiserer seg på sosiale medier. Derfor kan vi hjelpe deg med alt fra de “mer seriøse kanalene” som LinkedIn og Facebook, til de litt “mindre seriøse  kanalene” som Snapchat og Tik Tok.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Ønsker du å poste selv, men få en 30 dagers plan å følge? Eller ønsker du å ikke poste selv, men heller at vi skal produsere innhold i form av bilder og tekst for deg? Uavhengig av hva du ønsker, så finner vi fleksible løsninger.
Vi planlegger strategien sammen.