SOSIALE MEDIER

Hva

Markedsføring på sosiale medier gir selskaper en måte å engasjere seg med eksisterende kunder og nå ut til nye. Samtidig som det lar dem fremme deres produkter og tjenester.

Hvordan

Produksjon av bedriftsprofil, biografi, tekst, video og bilde. Vi ønsker å synlighetsgjøre deg og din bedrift.
Det er viktig å være aktiv og skape relasjoner med kundene dine. Vær der dine kunder er!

Hvorfor

Du vil få innblikk i kundebasen din, bygge troverdighet og lojalitet, øke organisk trafikk, få overblikk over konkurrenter og har mulighet til å fokusere på målrettet annonsering.

HVORFOR SOSIALE MEDIER?

Det er flere grunner til hvorfor du burde implementere sosiale medier i din markedsføringsstrategi. Du vil få innblikk i kundebasen din, bygge troverdighet og lojalitet, øke organisk trafikk, få overblikk over konkurrenter og har mulighet til å fokusere på målrettet annonsering.

Det er fritt for å være kreativ og finne sin egen stemme på sosiale plattformer. Med andre ord er sosiale medier virkelig noe å satse på dersom det er ønskelig med bedre kunderelasjon.

FLEKSIBLE LØSNINGER

Ønsker du å poste selv, men få en 30 dagers plan å følge? Eller ønsker du å ikke poste selv, men heller at vi skal produsere innhold i form av bilder og tekst for deg?

Vi har ansatte som spesialiserer seg på sosiale medier. Derfor kan vi hjelpe deg med alt fra de “mer seriøse kanalene” som LinkedIn og Facebook, til de litt “mindre seriøse kanalene” som Snapchat og Tik Tok.

Uavhengig av hva du ønsker, så finner vi fleksible løsninger. Vi planlegger strategien sammen.

HVORFOR VELGE OSS?

Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at strategiene som blir brukt er relevant til enhver tid. Disse strategiene er testet og fungerer i praksis. LODDO AS har erfaring med bla.

LinkedIn lar deg bygge troverdighet, skape et meningsfylt nettverk og hente innsideekspertise fra etablerte eksperter i din bransje. De fleste selskaper bruker også LinkedIn for å rekruttere og søke etter potensielle ansatte/samarbeidspartnere.

Facebook kan brukes til å utvide tilstedeværelsen på nett. I likhet med en personlig Facebook -profil kan Facebook -bedriftssiden din sende og motta meldinger, legge ut oppdateringer, få varsler, like, kommentere og dele andre sitt innhold.

Instagram er et verdifullt markedsføringsverktøy for virksomheten din. For å få mest mulig ut av Instagram, bruk bla. bilder av høy kvalitet, svar på kommentarer og bruk hashtags klokt.

Snapchat er et verktøy for sosiale medier som støtter kort midlertidig deling av bilder og videoer. Her kan bedrifter dele sine daglige rutiner med følgerne slik at de får en mer intim “look” i selskapet enn de normalt ville gjort.

TikTok: Som andre sosiale medienettverk kan bedrifter nå sine kunder på TikTok. Det er en utmerket måte å få merkevaren din sett av nye brukere og potensielle kunder.