Våre tjenester

Vi tar utgangspunkt i kundenes ønsker og behov, og jobber strategisk med markedsføring, design og utvikling. Vi hjelper kundene med å bygge en sterk merkevare, skape engasjement og øke salget. Med vår kompetanse og erfaring kan vi hjelpe våre kunder med å skape merkevare som skiller seg ut fra mengden.

Markedsføring på sosiale medier gir selskaper en måte å engasjere seg med eksisterende kunder og nå ut til nye.

Sosiale medier

End-to-end analytics er nyttig for alle selskaper som ønsker å maksimere effekten av markedsføringspengene. Uansett om du er et lite eller et stort selskap, kan du dra nytte av end-to-end analytics for å få mest mulig ut av markedsføringsstrategiene dine.

End-to-end analytics

Ved å bruke dette verktøyet, kan bedrifter målrette markedsføringskampanjer, forbedre brukeropplevelsen, forstå kundeadferd og måle ROI.

Google Analytics

En godt utarbeidet datamodell kan øke effektiviteten, forbedre kvaliteten på informasjonen og redusere kostnadene for bedriften.

Datamodellering

God UI/UX design kan øke brukeropplevelsen, noe som kan øke salget, konverteringer, bedriftens merkevareopplevelse og ROI. Et godt UI/UX design vil også gjøre det enklere for brukerne å navigere produktet eller tjenesten, noe som resulterer i økt brukervennlighet og kundetilfredshet.

UI/UX

Visuell identitet/branding er viktig fordi det hjelper deg å skape et unikt og sterkt visuelt inntrykk av bedriften din. Det vil også hjelpe deg å oppnå konsistens i alle markedsføringsmateriellene dine.

Visuell Identitet/ Branding

Vi kan hjelpe din bedrift med å få kreative, dynamiske animasjoner som gir et profesjonelt utseende og som hjelper deg med å kommunisere ditt budskap effektivt.

Motion graphics

3D er en teknologi som gjør det mulig å skape digitale modeller og animasjoner som er opplevd som tredimensjonale objekter. 3D-modellering brukes ofte til å skape produkter i industriell sammenheng, for eksempel for å skape maskinvare som er tilpasset for produksjon.

3D

“Search Engine Optimization”, eller søkemotoroptimalisering på norsk, benytter metoder som fører til at en eller flere nettsider øker organisk synlighet på nett. Det handler om å overbevise søkemotorene om at din nettside er mer relevant enn dine konkurrenter.

SEO

Annonsering er et flott verktøy for bedrifter som ønsker å bygge merkevarebevissthet og få en større tilstedeværelse på digitale plattformer.

Annonsering

Alle bedrifter som ønsker å øke sin synlighet og engasjere målgruppen sin kan dra nytte av innholdsmarkedsføring. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, vil innholdsmarkedsføring være nyttig for å øke merkevarelojalitet og salg.

Innholdsmarkedsføring

Sosiale medier er nyttige for alle bedrifter som ønsker å bygge et sterkt nærvær på nett og øke merkevarebevisstheten. Det er også nyttig for bedrifter som ønsker å generere leads og spore og analysere interaktivitet.

Sosiale medier

planr hjelper med å effektivisere din arbeidsflyt slik at du kan jobbe for å få flere salg og økt effektiviteten. Våre funksjoner fokuserer på prosjektstyring, HR, kommunikasjon og salg.

planr

Skreddersydde løsninger er et nødvendig verktøy for bedrifter som ønsker å oppnå konkurransefortrinn. De lar bedrifter tilpasse løsninger som er tilpasset deres spesifikke strategi og behov.

Skreddersydde løsninger

Ved å fokusere på å gi kundene en god opplevelse, kan bedrifter øke salget og få flere kunder. Backend-utvikling fokuserer på serverarkitektur og databaser som kjører applikasjoner og tjenester.

Front-End/ Back-End

Eksempler på native apps inkluderer mobile spill som Angry Birds, sosiale nettverksapper som Facebook, musikkapper som Spotify, og kontorapper som Microsoft Word.

Native apps

React Native er et rammeverk som gjør det mulig for utviklere å bygge både nettsider og apper ved å bruke JavaScript. Dette gjør det enklere og rimeligere å utvikle og vedlikeholde programmer for flere plattformer.

React Native

PWAs er utmerkede for bedrifter som ønsker å lage apper, da de gir en rekke fordeler sammenlignet med native apper.

Progressive Web Apps

Det er en god måte å utnytte teknologi og skape nye inntektsmuligheter, da apper ofte kan generere inntekter gjennom salg.

iOS / Android Apps

3D-løsninger kan hjelpe bedrifter med å øke salget, oppnå kostnadsbesparelser, øke produktiviteten og forbedre kundeopplevelsen.

3D løsninger

Support kan også være nyttig for bedrifter som trenger hjelp med å feilsøke og reparere maskinvare og nettverksproblemer, eller så enkelt som å fikse printer.

Support

CI/CD løsninger er nyttige for alle selskaper som utvikler programvare. Selv om de kan være spesielt nyttige for større selskaper med flere utviklingsteam, er de også nyttige for mindre selskaper som ønsker å øke hastigheten og effektiviteten til utviklingsprosessene.

CI / CD

APIer kan gi bedrifter muligheten til å knytte sammen programmer, nettsider og applikasjoner for å utføre oppgaver som å håndtere data, automatisere oppgaver og tilpasse tjenestene deres.

API

Automatisering kan være nyttig for alle bedrifter som ønsker å effektivisere og forenkle digitale tjenester og utviklingsprosesser. Det kan være nyttig for bedrifter som ønsker å øke produktiviteten, effektiviteten og kvaliteten på tjenester og utviklingsprosesser.

Automatisering

Integrasjoner kan gjøre det mulig for bedrifter å effektivisere sine arbeidsflyter, samhandle på tvers av systemer og skape helhetlige opplevelser for kunder.

Integrasjoner

Video- og bildeproduksjon hjelper å øke merkevarebevissthet og troverdighet til et enkelt produkt, tjeneste eller bedrift i sin helhet. Dette er også et effektivt verktøy for å øke salget og generere flere leads.

Video/ bildeproduksjon