Sosiale medier

Sosiale medier

Sosiale medier

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Markedsføring på sosiale medier gir selskaper en måte å engasjere seg med eksisterende kunder og nå ut til nye. Samtidig som det lar dem fremme deres produkter og tjenester.

Hvordan

Produksjon av bedriftsprofil, biografi, tekst, video og bilde. Vi ønsker å synlighetsgjøre deg og din bedrift. Det er viktig å være aktiv og skape relasjoner med kundene dine. Vær der dine kunder er!

Hvorfor

Du vil få innblikk i kundebasen din, bygge troverdighet og lojalitet, øke organisk trafikk, få overblikk over konkurrenter og har mulighet til å fokusere på målrettet annonsering.

Sosiale medier med LODDO

Det er flere grunner til hvorfor du burde implementere sosiale medier i din markedsføringsstrategi. Du vil få innblikk i kundebasen din, bygge troverdighet og lojalitet, øke organisk trafikk, få overblikk over konkurrenter og har mulighet til å fokusere på målrettet annonsering. Det er fritt for å være kreativ og finne sin egen stemme på sosiale plattformer. Med andre ord er sosiale medier virkelig noe å satse på dersom det er ønskelig med bedre kunderelasjon.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.