Annonsering

Annonsering

Annonsering

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Annonsering er et verktøy som bedrifter kan bruke for å nå sine målgrupper, øke salget og skape merkevarekjennskap. Det er en form for markedsføring som involverer å betale for å vise annonser til potensielle kunder. Annonser kan være vises på en rekke digitale plattformer, inkludert sosiale medier, nettsteder og e-post.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift å nå sine mål ved å kombinere vår kunnskap om markedsføring og annonsering med vårt nettverk av digitale plattformer. Vi kan identifisere de rette målgruppene og skape annonser som vil skape merkevarekjennskap og øke salget. Vi kan også hjelpe deg å spore og måle effektiviteten til annonsene og gi tilbakemeldinger som vil hjelpe deg å forbedre resultatene.

Hvorfor

Fordi vår løsning vil hjelpe din bedrift å nå flere kunder og øke salget. Vi vil jobbe tett med deg for å skape målgrupper som er relevante for bedriften din, og vi tilbyr fleksible annonseringsløsninger som kan tilpasses for å oppnå det beste resultatet. Vi vil også hjelpe deg å måle effektiviteten til annonsene for å sikre at du får mest mulig ut av investeringene dine.

Annonsering med LODDO

Annonsering er den perfekte løsningen for bedrifter som ønsker å få ut budskapet sitt til flere potensielle kunder og øke salget. Det er også et flott verktøy for bedrifter som ønsker å bygge merkevarebevissthet og få en større tilstedeværelse på digitale plattformer.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.