SEO

SEO

SEO

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

SEO står for søkemotoroptimalisering og er en prosess som brukes til å øke synligheten til et nettsted i søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. SEO bruker en rekke teknikker og strategier som å optimalisere innhold, bygge lenker og analysere søkemotoralgoritmer for å forbedre rangeringen for et bestemt nettsted.

Hvordan

Vi hjelper deg å maksimere nettstedets synlighet med vårt brede spekter av SEO-tjenester. Vi kan hjelpe deg med å utforme et SEO-strategi som inkluderer teknisk SEO, on-page SEO, off-page SEO, linkbygging og søkeordsforskning. Vi kan også hjelpe deg med å analysere og forbedre din eksisterende SEO-strategi.

Hvorfor

SEO er viktig for å øke trafikken og omdømmet til bedriften. SEO kan øke nettstedets synlighet, noe som resulterer i flere potensielle kunder. Det kan også hjelpe deg å konvertere besøkende til kunder ved å øke kvaliteten på innholdet. SEO kan også hjelpe deg å øke bevisstheten om bedriften din og produktene dine ved å bygge troverdighet og tillit til kundene dine.

SEO med LODDO

“Search Engine Optimization”, eller søkemotoroptimalisering på norsk, benytter metoder som fører til at en eller flere nettsider øker organisk synlighet på nett. Det handler om å overbevise søkemotorene om at din nettside er mer relevant enn dine konkurrenter. SEO kan deles opp i to deler: On-page refererer til enhver optimalisering du kontrollerer og inkluderer på nettstedet ditt. Målet med optimaliseringer på siden er å gjøre nettstedet ditt mer brukbart og verdifullt for brukerne og søkemotorene. (Google, Yahoo, Bing osv.) Resultatet av dette er økt rangering, synlighet og organisk trafikk.

Off-page refererer til alt som er gjort utenfor nettstedet ditt med potensial til å påvirke rangering på søkemotorene. Optimalisering av nettstedet ditt Off-page betyr at du må forbedre måten både brukere og søkemotorer ser på nettstedet ditt når det gjelder troverdighet, autoritet, popularitet og relevans. Søkemotorer som Google, Bing og Yahoo er noen av de viktigste kildene til trafikk for enhver nettside. Førsteplass i det organiske søket er svært verdifullt ettersom potensielle kunder ser deg først. Vi hjelper deg med relevant, salgsdrivende og kostnadsfri trafikk!

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.