Slik får du tilbake tapte Snapchat streaks

Innholdsfortegnelse

Tips og triks for Snapchat

Snapchat streaks

Som de fleste nordmenn så bruker du Snapchat. Snapchat er et medium og en plattform der man deler bilder, video og øyeblikk med bekjente og ukjente. Men det vi kanskje bryr oss mest om er Snapchat streak (Snapstreak) og hvem som har lengst streak. Vi i LODDO ønsker å gi deg gode råd slik at du klarer å holde Snapstreaken din lengre men også litt skjulte tips og triks.

Innhold:

  • Hva er Snapchat streaks?
  • Hvordan få tilbake tapt
  • Snapchat streaks
  • Tips og triks for Snapchat
  • Snapchat bonus hacks

Hva er Snapchat streaks?

“Snapchat Streaks” kommer når du og din venn snapper hverandre i tre dager. Denne “Streaken” varer 24 timer. Dette betyr at personen som mottok er nødt å sende en Snap tilbake innen den perioden for å opprettholde “Streaken”.

Hva betyr 🔥-emoji’en?

Du og vennen din er på en Snapstreak, som betyr at du og vennen din har Snapet til hverandre hverandre (ikke Chattet) innen 24 timer i mer enn tre sammenhengende dager.

Hva betyr nummeret ved siden av 🔥?

Tallet ved siden av 🔥 forteller deg hvor lenge du har opprettholdt en Snapstreak. Hvis du har et 14-tall ved siden av 🔥 betyr det at dere begge har Snappet (ikke Chattet) frem og tilbake med hverandre i 14 dager. Selv om dette i seg selv er imponerende har personer klart å komme opp i 3 – 500 dager!

Hvordan holder jeg en Snapstreak gående?

Som nevnt tidligere må begge parter sende en Snap innen 24 timer. Når du mottar en Snap har du 24 timer før Snapstreaken forsvinner. Påpeker at chatting ikke hjelper.

Hvordan vet jeg om min Snapstreak er i ferd med å ta slutt snart?

Du vil se et ⌛️ ved siden av en venns navn hvis din Snapstreak med dem holder på å gå ut. Så lenge personen som mottok Snapper tilbake innen 24 timer vil Snapstreaken gå tilbake som normalt.

Kan jeg ha en Snapstreak i en Gruppechat?

Det er dessverre ingen måte ennå for en gruppe å få Snapstreak. Det er heller ikke mulig å fortsetter Snapstreak gjennom en gruppe. 😏

Hva om Snapstreaken har forsvunnet, selv om jeg vet at vi har sendt hverandre Snapper i løpet av de siste 24 timene?

Dersom du har mistet en Snapstreak så har vi en løsning lengre nede som gjør at du kan få den tilbake. Denne metoden er uavhengig av hvordan dere mistet Snapstreaken

OBS!: Snapper som sendes med innhold fra Minner eller Spectacles til andre Snapchattere hjelper ikke Snapstreaken.

Viste du om disse hemmelige gebyrene til Vipps? Les vårt innlegg hvor vi legger frem gebyrer fra Vipps som du ikke visste om!

Hvordan få tilbake tapt Snapchat streaks?

Steg.1 Hvis du har mistet Snapchatstreak med noen dra over til: https://support.snapchat.com/nb-NO

Steg.2 Klikk på Snapstreaks

Steg.3 Bla ned og let etter området hvor det står “Trenger du hjelp med noe annet?” også klikker du på “JA“

Steg.4 Velg så “Mine Snapstreaks forsvant”

Steg.5 Fyll så ut relevant informasjon som epost, brukernavn og navn på personen du mistet streaken med. Deretter klikker du SEND

Alle bilder er hentet ut i fra Snapchat.com

Følger du denne guiden er det en stor mulighet å få snapstreaken tilbake. Vi anbefaler også å ta kontakt med kundeservice og fått hjelp av dem.

Relaterte artikler

Søkemotorer: Forklaring, definisjoner og optimalisering

Hvordan effektivisere markedsføringen med AI?

Ønsker du mer synlighet?

Vi er fast bestemt på å få din bedrift til å vokse. Ta kontakt i dag.