7 Tips For En Flott Nettside i 2021

Innholdsfortegnelse

LODDO helper deg skape en fantastisk nettside. Vi har laget en liten artikkel for deg som ønsker å gjøre dette selv.

Ettersom at hver bransje ønsker å være konkurransedyktig kan det være vanskelig å lage et nettsted som skiller seg ut fra mengden. Du må finne på noe tiltalende, unikt, men også annerledes nok til å gjøre deg bedre enn konkurrentene dine. Her er syv tips du kan ta i bruk for å lage en fantastisk nettside.

«Evergreen»

“Evergreen” innhold betyr tidløst innhold, det går aldri ut på dato. “Evergreen” innhold er viktig fordi ingen ønsker å besøke en nettside med utdatert innhold. I tillegg sparer du tid ved å ha denne type innhold da du kan ha den over lang tid. Det er også lurt med relevant og oppdatert innhold, da dette også skiller nettsiden ut.

Dobbeltsjekk alle lenkene

Etterhvert som tiden går kan lenker bli inaktive. Derfor er det fornuftig å sjekke lenker fra en tid til en annen. Sørg for å sjekke alle koblinger for å sikre at alt fungerer.

Grammatikk

Måten du presenterer deg på nettet betyr mye. Sørg for at grammatikken og stavemåten er enkel å forstå. Det vil gi besøkende en følelse av tillit. Grammatikken kan gjøre en enorm forskjell. Det skaper flere og returnerende besøkende. Gå gjennom innholdet på nettsiden flere ganger da dette sikrer god grammatikk.

Farger

Hver farge har sin egen betydning og effekt. Fargesymbolikk er viktig og vil være til god hjelp når du konstruerer en nettside. En mørk side har en helt annen effekt enn lyse farger. Hvordan ønsker du å fremheve deg selv og bedriften?

Bildestørrelse

Ideelt sett ønsker du mindre bilder fordi de lastes opp raskere. Hvis du har store bilder med høye oppløsninger vil det ha innvirkning på hastigheten. Det er også mulig å cache bilder. Cache er et midlertidig lagringsområde som har kopier av data som ofte brukes. Dette bidrar til at det lastes inn raskere.

Navigering

Nettsiden skal alltid ha kategorier og interne lenker som er enkle å få tilgang til. Dette gjør det enkelt for kunden å navigere i nettsiden. I tillegg kan søkemotorene raskere og mer effektivt indeksere nettsiden, noe som er veldig bra om du ønsker å være konkurransedyktig på nett. Unngå ting som unødvendig øker lengden på innholdet på nettsiden din. Det er en god idé å finne balansen mellom nok innhold og ekstra detaljer. Det er viktig å påpeke at mye innhold er bra, men ikke for mye.

Hastighet

Det er viktig å sikre at nettstedet ditt lastes raskt. Hvis nettsiden din tar mer enn 6-8 sekunder å laste vil det påvirke rangeringen på søkemotorene og øke “bounce rate” (besøkende forlater nettsiden). Rask nettside bør alltid være en prioritet. Riktig hosting kan også ha stor effekt.

Disse syv tipsene vil hjelpe deg med å lage en fantastisk nettside som alle ønsker å besøke. Du bør alltid oppmuntre besøkende til å dele tilbakemeldinger da det hjelper deg kartlegge deres behov.

Relaterte artikler

Søkemotorer: Forklaring, definisjoner og optimalisering

Hvordan effektivisere markedsføringen med AI?

Ønsker du mer synlighet?

Vi er fast bestemt på å få din bedrift til å vokse. Ta kontakt i dag.