Visuell Identitet/ Branding

Visuell Identitet/ Branding

Visuell Identitet/ Branding

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Visuell identitet/branding er en metode for markedsføring som brukes til å skape et gjenkjennelig bilde av en bedrift eller en organisasjon. Det omfatter elementer som logoer, typografi, farger og bilder som gjør at en bedrift eller organisasjon skiller seg ut og blir gjenkjent.

Hvordan

Vi kan hjelpe bedriften din med å definere og utvikle et visuelt merke som passer til virksomheten din. Vi kan også hjelpe deg med å utvikle logoer, farger og typografi som støtter opp om merkevaren din og hjelper deg å skille deg ut.

Hvorfor

Visuell identitet/branding er viktig fordi det hjelper deg å skape et unikt og sterkt visuelt inntrykk av bedriften din. Det vil også hjelpe deg å oppnå konsistens i alle markedsføringsmateriellene dine, noe som vil styrke bedriftens merkevare og få flere til å kjenne igjen bedriften din.

Visuell Identitet/ Branding med LODDO

Visuell identitet/branding er en effektiv måte å få kundene til å koble seg til bedriften din og merkevaren din. Det vil styrke bedriftens omdømme og merkevaren, og det vil også øke sjansene dine for å oppnå salg og øke kundetilfredsheten. Det vil også hjelpe deg å skape et sterkt visuelt inntrykk av bedriften din som vil vare lenge.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.