Video/ bildeproduksjon

Video/ bildeproduksjon

Video/ bildeproduksjon

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Video- og bildeproduksjon er prosessen med å skape innhold som involverer bilder og videoer for å markedsføre produkter eller tjenester. Dette innebærer å planlegge, lage, redigere og distribuere innhold som er designet for å øke oppmerksomheten og interessen for et bestemt produkt eller en tjeneste.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift med å oppnå sine mål og ønsker gjennom å produsere videoer og bilder som gir kundene en positiv opplevelse og inspirerer dem til å engasjere seg i produktet eller tjenesten. Vi kan hjelpe deg med å skape en markedsføringsstrategi som er tilpasset dine kunders behov og mål, slik at du får mest mulig ut av markedsføringsbudsjettet. Vi vil også utforme en plan for distribusjon av innholdet som sørger for at det når flest mulig kunder.

Hvorfor

Video- og bildeproduksjon er et effektivt verktøy for å skape oppmerksomhet og interesse for et produkt eller en tjeneste. Det gir deg også muligheten til å skape en sterk merkevareopplevelse som kunder vil huske og dele med andre. Gjennom å lage videoer og bilder som er tilpasset målgruppen din, kan du også øke salget og generere flere leads.

Video/ bildeproduksjon med LODDO

Video- og bildeproduksjon hjelper å øke merkevarebevissthet og troverdighet til et enkelt produkt, tjeneste eller bedrift i sin helhet. Dette er også et effektivt verktøy for å øke salget og generere flere leads. Ved å lage innhold som er tilpasset målgruppen din kan du også øke salg av produkter eller tjenester, samtidig som du utvider kundebasen.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.