UI/UX

UI/UX

UI/UX

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

User Interface (UI) og User Experience (UX) refererer til designet av et produkt eller en tjeneste. UI er det visuelle uttrykket som brukeren ser på skjermen, for eksempel fargevalg, skrifttyper og knapper, mens UX er det som gjør at produktet eller tjenesten er en god opplevelse for brukeren. UX fokuserer på å gi en intuitiv og tilfredsstillende opplevelse for brukeren.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift med å utvikle et brukervennlig design som optimaliserer brukeropplevelsen. Vi vil ha en helhetlig tilnærming som omfatter brukertesting og research, og vi vil lage design som er intuitivt for brukeren og som fungerer godt på alle plattformer. Vi kan også hjelpe med å utvikle et visuelt design som oppfyller bedriftens mål og som gjenspeiler bedriftens identitet.

Hvorfor

UI/UX design er nøkkelen til å skape et produkt eller en tjeneste som appellerer til brukeren og som oppfyller deres behov og ønsker. Et godt design vil bidra til å øke brukeropplevelsen og gjøre det lettere for brukeren å navigere produktet eller tjenesten. Et godt design vil også bidra til å øke konverteringer, redusere kostnader og øke salget.

UI/UX med LODDO

God UI/UX design kan øke brukeropplevelsen, noe som kan øke salget, konverteringer, bedriftens merkevareopplevelse og ROI. Et godt UI/UX design vil også gjøre det enklere for brukerne å navigere produktet eller tjenesten, noe som resulterer i økt brukervennlighet og kundetilfredshet.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.