React Native

React Native

React Native

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

React Native er et populært programmeringsspråk som lar deg bygge native apper for både iOS og Android med et enkelt kodebibliotek. Det er et ramme- og bibliotekverktøy som er basert på JavaScript og React, som lar deg bygge apper som ser og oppfører seg som native apper på begge plattformer.

Hvordan

React Native kommer med en rekke forhåndsdefinerte komponenter som hjelper deg å lage responsiv design og gjøre appen din mer brukervennlig. Det gir også mange fordeler som økt produktivitet, raskere utviklingstider, og enkel kompatibilitet mellom iOS og Android.

Hvorfor

React Native gir deg muligheten til å bygge native apper for både iOS og Android.

React Native med LODDO

React Native støtter også native komponenter, som gjør det mulig å utvikle apper og nettsider som ser og føles mer som native programmer – selv om de kjører i et integerert miljø. Dette gjør det enklere for bedrifter å oppnå konsistens i brukeropplevelsen på tvers av plattformer, og å utvikle programmer som er sterke og konkurransedyktige. I tillegg gjør React Native det enklere å implementere og vedlikeholde programmer, og støtter også bruk av løsninger for kontinuerlig integrasjon og levering som gjør det enklere for bedrifter å holde programmer oppdatert med de nyeste funksjonene.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.