Progressive Web Apps

Progressive Web Apps

Progressive Web Apps

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Progressive Web Apps (PWAs) er responsiv, sikker og app-lignende nettsider som kombinerer de beste egenskapene til tradisjonelle nettsider og apper. De tilbyr en rask og engasjerende brukeropplevelse, og gir brukerne en følelse av å bruke en app, selv om de egentlig er på en nettside.

Hvordan

PWAs kan brukes som et alternativ til apper og tradisjonelle nettsider. Med PWAs kan du gi brukerne en app-lignende opplevelse på nettet, uten at de trenger å laste ned noen apper. Dette er gjort ved å bruke teknologier som responsivt design, nettleser-basert caching, service workers og push-varsler. Disse teknologiene gir PWAs mulighet til å laste raskere, ha offline-tilgjengelighet og skille seg ut fra tradisjonelle nettsider.

Hvorfor

Progressive Web Apps gir mange fordeler som øker brukeropplevelsen. De har raske lastetider, offline-tilgjengelighet, responsivt design, push-varsler og fleksibel brukeropplevelse. Disse egenskapene kan øke konverteringsfrekvensen og få flere brukere til å forbli engasjert med nettstedet. Deres responsivt design betyr også at de er kompatible med alle typer enheter, som nettbrett, mobiltelefoner og stasjonære datamaskiner.

Progressive Web Apps med LODDO

Progressive web apps (PWAs) er en type app som er konstruert for å dra nytte av moderne nettleserfunksjoner og gi en meget god brukeropplevelse. PWAs er utmerkede for bedrifter som ønsker å lage apper, da de gir en rekke fordeler sammenlignet med native apper. For det første er installasjonsprosessen enkel. I stedet for å laste ned en app fra en app-butikk, kan brukere komme til en PWA via en nettleser og få tilgang til appen med et enkelt klikk.

PWAs er også veldig responsive og responsive, noe som gjør at de ser godt ut og oppfører seg godt på alle skjermer, inkludert mobil, nettbrett og stasjonære enheter. I tillegg er PWAs ofte raskere å laste inn enn native apper. Dette skyldes at de ikke trenger å laste ned store datamengder som i tilfelle av native apper. Til slutt er PWAs kostnadseffektive. Bedrifter trenger ikke å utvikle separate apper for hver plattform, og de trenger heller ikke å betale for å ha appen i app-butikkene.
Twitter Lite er en rask, responsiv og app-lignende versjon av Twitter. Den er optimalisert for lavt databruk, og har flere app-lignende funksjoner, som push-varsler, offline-tilgjengelighet og responsivt design.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.