planr

planr

planr

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

planr er et brukervennlig verktøy som hjelper deg å strukturere arbeidet ditt ved hjelp av prosjektadministrasjon, automatiseringsfunksjoner og samarbeidsverktøy.

Hvordan

planr hjelper deg å organisere og strukturere arbeidet ditt, slik at du kan få mer kontroll over bedriften din. planr hjelper deg også å kommunisere og samarbeide med kollegaer og kunder

Hvorfor

planr gjør det lettere å organisere og styre arbeidet ditt, og gir deg mer kontroll over bedriften. Dette vil spare deg tid og energi, og øke produktiviteten.

planr med LODDO

planr startet i 2021 som en reaksjon på moderniseringen av automatisert markedsføring. I etterkant har plattformen utviklet seg til å være et komplett verktøy for enhver bedrift. Plattformen ble grunnlagt av Lars Otto Johnsen. planr hjelper med å effektivisere din arbeidsflyt slik at du kan jobbe for å få flere salg og økt effektiviteten. Våre funksjoner fokuserer på prosjektstyring, HR, kommunikasjon og salg. Her på planr er målet vårt å forenkle samarbeid og gjøre arbeidsoppgaver enkelt for alle virksomheter.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.