Native apps

Native apps

Native apps

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Native apps er apper som er spesifikke for et bestemt operativsystem, som iOS eller Android. Disse appene er skrevet i et spesifikt programmeringsspråk for det bestemte operativsystemet, og gir enkel tilgang til maskinvare og operativsystemfunksjoner som ikke er tilgjengelige i nettbaserte apper.

Hvordan

En bedrift kan bruke native apps ved å bygge apper som er spesifikke for et bestemt operativsystem, som iOS eller Android. Dette vil gi appen tilgang til maskinvare og operativsystemfunksjoner som ikke er tilgjengelige i nettbaserte apper.

Hvorfor

Native apps gir en jevn og responsiv opplevelse, og gir brukere tilgang til maskinvare og operativsystemfunksjoner som ikke er tilgjengelige i nettbaserte apper. Dette betyr at native apper ofte gir en bedre brukeropplevelse, bedre ytelse, og høyere stabilitet enn nettbaserte apper.

Native apps med LODDO

Native apps er programmer som er utviklet for å kjøre på en bestemt plattform, som iOS eller Android, og er vanligvis utviklet for å utnytte maskinvare og plattformfunksjoner. Dette er fordelaktig for virksomheter som ønsker å lage apper fordi de kan tilby bedre ytelse, integrasjon med andre programmer, muligheten til å bruke plattformfunksjoner, og de er kompatibelt med de nyeste operativsystemene. Dette betyr at brukerne får et bedre og mer brukervennlig produkt som gir dem en forbedret opplevelse, noe som igjen kan øke virksomhetens inntekter.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.