iOS / Android Apps

iOS / Android Apps

iOS / Android Apps

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

iOS og Android Apps er vanligvis mobile applikasjoner som er designet og utviklet spesielt for mobile enheter som iPhone eller Android-smarttelefoner. Appene gir en interaktiv opplevelse med informasjon, funksjoner, spill eller andre tjenester til brukeren.

Hvordan

Vi kan lage iOS og Android Apps som er skreddersydd for bedriften eller formålet ditt. Vi vil arbeide med deg for å identifisere de viktigste funksjonene og designet som skal inkluderes i appen, og deretter utvikle disse for å sikre at de oppfyller de høyeste bransjestandardene.

Hvorfor

iOS og Android er de to dominerende mobile plattformene. Dette betyr at ved å utvikle apper som er tilpasset disse plattformene, vil du være i stand til å nå et bredere publikum. I tillegg har iOS og Android-plattformene noen unike funksjoner som kan dra nytte av, som støtte for Push-varslinger, geolokalisering, integrasjon med sosiale medier og mange andre.

iOS / Android Apps med LODDO

Det å lage apper for iOS og Android er veldig bra for en bedrift som ønsker å nå ut til sitt marked. Disse to plattformene er de mest populære, og de har store brukerbase som vil få tilgang til bedriftens apper. Samtidig er det også en god måte å utnytte teknologi og skape nye inntektsmuligheter, da apper ofte kan generere inntekter gjennom salg, abonnementer og annonser. Utviklingen av en app til disse plattformene kan også være kostnadseffektiv, og det er lettere å implementere og vedlikeholde oppdateringer og ny funksjonalitet. Dessuten kan dette hjelpe bedrifter å målrette sine produkter og tjenester til et bredere marked.
De mest populære programmeringsspråkene for utvikling av iOS og Android Apps er Objective-C og Swift for iOS, og Java for Android.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.