Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Google Analytics er et verktøy som lar deg få en dypere forståelse av nettstedets ytelse. Det gjør det mulig å se hvor mange som besøker nettstedet ditt, hvor de kommer fra, hvor lenge de oppholder seg på siden, hva de søker etter, hvilke sider de besøker, samt mange andre nyttige detaljer. Dette verktøyet hjelper deg å få innsikt i deres nettsteds statistikk og analysere dataene.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift med å bruke Google Analytics til å identifisere brukermønstre, finne ut hvilke sider som er mest populære, finne ut hvor folk kommer fra, og få et dypere innblikk i hvordan dine kunder navigerer gjennom nettstedet ditt. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp mål for å forbedre nettstedets ytelse.

Hvorfor

Google Analytics vil hjelpe deg med å forstå hvordan nettstedet ditt presterer, og hvordan du kan forbedre det. Det hjelper deg å få en komplett forståelse av hvem som besøker nettstedet ditt, hvor de kommer fra, hvilken type innhold som er mest populært og mye mer. Det er også et verdifullt verktøy for å identifisere muligheter til å øke trafikk og salg.

Google Analytics med LODDO

Google Analytics er et kraftig verktøy som gir brukerne muligheter til å analysere trafikk på nettstedet deres. Det hjelper deg å forstå hvor folk kommer fra, hvilke sider de besøker, hvor lenge de blir på siden, hvor mange konverteringer du får, og mer. Ved å bruke dette verktøyet, kan bedrifter målrette markedsføringskampanjer, forbedre brukeropplevelsen, forstå kundeadferd og måle ROI. Det er også en god måte å analysere konkurransen på og finne ut hva andre bedrifter gjør slik at du kan justere markedsstrategien din.
Det er flere verktøy som kan knyttes til Google Analytics for å gi deg enda bedre innsikt. Disse inkluderer Google Ads, Google Search Console, Google Tag Manager og Google Data Studio.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.