Front-End/ Back-End

Front-End/ Back-End

Front-End/ Back-End

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Frontend er praksisen med å produsere HTML, CSS, og JavaScript for et nettsted eller webapplikasjon slik at en bruker kan se og interagere med dem direkte. Backend er praksisen med å bygge og vedlikeholde teknologien som trengs for å makte komponentene som gjør det brukervennlige aspektet av et nettsted eller applikasjon.

Hvordan

En bedrift kan bruke frontendutvikling til å lage brukergrensesnitt som brukerne kan se og interagere med, som HTML, CSS og JavaScript. For å kunne makte disse brukergrensesnittene, kan bedriften bruke backendutvikling til å bygge databaser, server-side-skript, APIer og andre back-end elementer som er nødvendige.

Hvorfor

Frontendutvikling hjelper bedriftene med å lage brukervennlige, intuitive og effektive websider og applikasjoner. Backendutvikling hjelper bedrifter med å oppnå høyere effektivitet, skalere virksomheten, og redusere kostnader. Utvikling hjelper også med å skape nytt innhold som er relevant for brukerne, og forstå hvordan man kan forbedre produktene sine.

Front-End/ Back-End med LODDO

Frontend og backend er begge viktige elementer i å bygge et effektivt og effektivt webområde. Med disse to komponentene kan bedrifter skape en fleksibel og brukervennlig webopplevelse som gir kundene den beste brukeropplevelsen. Frontend-utvikling fokuserer på å gi brukere en intuitiv og attraktiv opplevelse. Dette inkluderer utformingen av det visuelle miljøet, navigasjon, multimedia og funksjoner.

Ved å fokusere på å gi kundene en god opplevelse, kan bedrifter øke salget og få flere kunder. Backend-utvikling fokuserer på serverarkitektur og databaser som kjører applikasjoner og tjenester. Dette inkluderer å sikre at webområdet er stabilt og sikkert, samt å opprettholde kompatibilitet med ulike plattformer. Ved å fokusere på bakkestruktur og -databaser, kan bedrifter sikre at kundene har en feilfri og sikker opplevelse. Til sammen støtter frontend og backend-utvikling bedrifter å bygge et webområde som er attraktivt for kundene, stabilt, sikkert og enkelt å bruke. Dette hjelper bedriften å øke salget og øke inntektene.
HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, React, Vue, Angular, PHP, Python, Node.js

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.