End-to-end analytics

End-to-end analytics

End-to-end analytics

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

End-to-end analytics er et komplett sett av verktøy for å analysere og måle effekten av alle markedsføringsaktiviteter. Dette inkluderer analyse av nettstedstrafikk, konvertering av annonser, sosiale medier og andre markedsføringskanaler. End-to-end analytics gir en helhetlig og detaljert analyse av kampanjer og kunderelasjoner.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift med å maksimere effekten av markedsføringsstrategier. Våre analytics-verktøy gir detaljerte innsikter i nettstedstrafikk, konvertering, sosiale medier og andre markedsføringskanaler. Vi kan hjelpe deg med å identifisere hva som virker og hva som ikke gjør det, slik at du kan optimalisere markedsføringsstrategier for maksimal effektivitet.

Hvorfor

End-to-end analytics er et nødvendig verktøy for å få mest mulig ut av markedsføringspengene. Det lar deg måle effekten av markedsføringsstrategier og identifisere de som fungerer, slik at du kan optimalisere dem for å oppnå maksimal effektivitet. Det gir også nøyaktig innsikt i nettstedstrafikk, konverteringer og sosiale medier, slik at du kan tilpasse markedsføringsstrategier for å møte kundenes behov og ønsker.

End-to-end analytics med LODDO

End-to-end analytics er et verktøy som gir bedrifter muligheten til å samle inn, analysere og kommunisere data på tvers av hele virksomheten. Det kan hjelpe bedrifter å ta bedre beslutninger, måle effektiviteten av forretningsprosesser, forbedre kundeopplevelsen, komme opp med nye produkter og tjenester, og mye mer. End-to-end-analytics hjelper bedrifter å få et helhetlig bilde av virksomheten og gir dem muligheten til å se de store bildene som påvirker deres daglige beslutninger. Det kan også hjelpe bedrifter å identifisere potensielle risikoer og utnytte nye markedsmuligheter.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.