Datamodellering

Datamodellering

Datamodellering

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Datamodellering er prosessen med å skape en logisk representasjon av data som helhet. Dette inkluderer identifisering, analyse og konstruksjon av dataobjekter og deres relasjoner, samt deres egenskaper og restriksjoner.

Hvordan

Vi kan hjelpe din bedrift med å utvikle en logisk datamodell som gir en konsekvent og strukturert tilnærming til datalagring og adgang. Dette gjør det mulig for bedriften å utvikle effektive databaser som er fleksible, sikre og skalerbare, mens du samtidig øker ytelsen.

Hvorfor

En velutviklet datamodell gir bedriften et konkurransefortrinn ved å øke tilgjengeligheten og kvaliteten på informasjonen. Det kan også redusere kostnadene ved å gjøre det mulig å bruke mindre tid på å utvikle og vedlikeholde databaser, samt å øke produktiviteten.

Datamodellering med LODDO

En godt utarbeidet datamodell kan øke effektiviteten, forbedre kvaliteten på informasjonen og redusere kostnadene for bedriften. Det kan også øke produktiviteten og gi bedriften et konkurransefortrinn ved å øke datatilgjengeligheten. I tillegg kan det sikre dataene mot datalekkasje.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.