CI / CD

CI / CD

CI / CD

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) Solutions er verktøy som brukes for å automatisere utvikling-, testing- og produksjonsprosesser. Disse verktøyene gir bedrifter muligheten til å kontinuerlig integrere, teste og levere programmeringskode til applikasjoner som sikrer at koden er klar til produksjon.

Hvordan

Ved å implementere CI/CD løsninger kan vi hjelpe din bedrift med å maksimere effektiviteten og kvaliteten på programvareutviklingen. Dette gjør det mulig å utvikle og levere funksjoner og oppdateringer raskere og mer effektivt, samtidig som det reduserer risikoen for feil. Vi kan også hjelpe deg med å optimalisere utviklingsprosessene dine for å sikre at utviklingsteamene dine jobber effektivt, og at kvaliteten på koden ikke lider.

Hvorfor

CI/CD løsninger kan hjelpe din bedrift med å øke produktiviteten og hastigheten på programvareutviklingen. Dette gjør det mulig å raskt levere oppdateringer og nye funksjoner som kundene dine etterspør, noe som kan gi bedriften din et konkurransefortrinn. Det kan også redusere tiden og kostnadene ved å løse problemer, samt sikre at kvaliteten på koden opprettholdes.

CI / CD med LODDO

CI/CD løsninger er nyttige for alle selskaper som utvikler programvare. Selv om de kan være spesielt nyttige for større selskaper med flere utviklingsteam, er de også nyttige for mindre selskaper som ønsker å øke hastigheten og effektiviteten til utviklingsprosessene.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.