3D

3D

3D

er en tjeneste levert av

LODDO AS

Hva

3D er en teknologi som gjør det mulig å skape digitale modeller og animasjoner som er opplevd som tredimensjonale objekter. 3D-modellering brukes ofte til å skape produkter i industriell sammenheng, for eksempel for å skape maskinvare som er tilpasset for produksjon.

Hvordan

Ved å bruke 3D-teknologi kan vi hjelpe din bedrift med å skape presise og detaljerte produkter, samtidig som vi gjør produksjonen raskere, enklere og mer kostnadseffektiv. Vi kan også hjelpe bedriften med å bruke 3D-modeller til å teste produkter, og gjøre det enklere og billigere å tilpasse produkter til markedet.

Hvorfor

3D-modellering kan hjelpe bedriften med å effektivisere produksjonen, øke produktkvaliteten og minske design- og produksjonskostnader. Ved å bruke 3D-teknologi kan bedriften også tilpasse produktene etter kundefordringer, og skape produkter med kompleks design som tidligere ikke har vært mulig å produsere.

3D med LODDO

3D-modellering kan hjelpe bedrifter å oppnå kostnadsbesparelser, øke produktiviteten, forbedre kvaliteten på produktene deres, og øke deres konkurransekraft. Ved å bruke 3D-modellering kan bedrifter spare tid og kostnader ved å designe produktene sine raskere, og de kan også spare tid og kostnader ved å undersøke og teste produktene sin i simulert miljø. 3D-modellering gir også bedrifter mulighet til å visualisere produkter og ideer før de går inn i produksjon, noe som hjelper dem med å forutsi kostnader og eventuelle problemer som kan oppstå under produksjonsprosessen.

Vi har jobbet med over 150 prosjekter
og har i snitt en↑70% økt merkevarebevissthet hos våre samarbeidspartnere i løpet av de første 6 månedene*

Hvorfor velge oss?

Vi skaper opplevelser som er attraktive, enkle å bruke og gir resultater for din bedrift. Du får hjelp av et dedikert team innen digital markedsføring og innholdsproduksjon. Vi sørger for at du får en fantastisk skreddersydd løsning som reflekterer deres bedrift på best mulig måte.

LODDO begynner hvert prosjekt med å få en solid forståelse av din bedrift. Dette hjelper oss med å lage strategiske fremgangsløsninger som formidler de riktige meldingene og uttrykker din unike merkeidentitet. Vi bestemmer omfanget av prosjektet, lager et budsjett og en tidslinje. Når de er godkjent holder vi oss til dem. Det tilbys ukentlige og månedlige rapporter slik at du alltid har kontroll.

Copyright © 2023 LODDO AS. Alle rettigheter reservert.